Meld je nu aan voor je typecursus!

Typecursus

Wil je graag met je vingers over het toetsenbord razen terwijl je op het beeldscherm jouw foutloze tekst ziet verschijnen? Met deze typecursus maak je het waar.

Voor wie?

Blind typen is een handige vaardigheid voor iedereen die vaak op de computer werkt. Als je alle toetsen blindelings en automatisch weet te vinden werk je nu eenmaal een stuk sneller en nauwkeuriger. De cursus blind typen komt van pas in beroepen waar je veel te maken krijgt met het schrijven van teksten, rapporten of e-mails.

 

Doel

Met het beproefde tienvingerblindsysteem leer je uiteindelijk 130 aanslagen per minuut. Na een succesvolle afronding van de cursus typ je als een professional en werk je efficiënter achter de computer.

 

De cursus

Via een interactief programma leer je met het tienvingerblindsysteem snel en efficiënt blind typen. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus, zo zie je precies welke oefeningen je hebt gedaan en welke je nog moet doen. Na elke oefening krijg je meteen te zien hoe je het hebt gedaan. Het doel is om 130 aanslagen per minuut te halen.

Een werknemer van Werq achter de computer van zijaanzicht

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder