WERQ: jouw uitzendbureau in Dedemsvaart

WERQ is hét uitzendbureau in Dedemsvaart dat je helpt bij de zoektocht naar een baan of juist bij de zoektocht naar uitzendkrachten of nieuwe personeel. Wij staan bedrijven en werkzoekenden bij op het gebied van arbeidsbemiddeling. Al meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat ervaren, enthousiast en vaardig personeel op de juiste plek terechtkomt. Dit doen wij aan de hand van verschillende diensten, waaronder werving & selectie. Op zoek naar een vacature in Dedemsvaart? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Diensten van WERQ in Dedemsvaart

Ons uitzendbureau in Dedemsvaart biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor uitzenden en detacheren, voor zowel parttime als fulltime medewerkers. Wij vinden de kandidaten die het beste aansluiten op wat jouw bedrijf nodig heeft. Bovendien nemen wij alle administratieve taken op ons. Geschikt permanent personeel vinden we via werving en selectie. Wij ontdekken en screenen geschikte kandidaten, zodat jij hier geen tijd in hoeft te steken. Dankzij ons brede netwerk vinden wij het beste potentiële personeel.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat in Drenthe actief is, waaronder in Dedemsvaart. Arbeidsbemiddeling in al zijn facetten is ons vak. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met veel liefde en plezier. Het geeft ons veel voldoening om de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. Wij hebben ervaring met kleine en grote opdrachtgevers binnen verschillende branches. We werken goed samen met zowel overheidsinstanties als con-collega’s uit de branche, zodat we beschikken over een uitgebreid netwerk. WERQ is lid van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU) en NEN-gecertificeerd.

Op zoek naar productiewerk in Dedemsvaart

Aan productiewerk geen gebrek in Dedemsvaart en omstreken. Ben je op zoek naar werk binnen dit vakgebied, dan ontdek je bij ons diverse leuke vacatures in Dedemsvaart en nabij gelegen plaatsen. Als productiemedewerker vorm je een belangrijke schakel binnen een bedrijf. Stel dat je bijvoorbeeld als montagemedewerker aan de slag gaat. Jouw arbeid leidt tot een tastbaar eindresultaat in de vorm van een meubelstuk. Dat geeft veel voldoening.

WERQ zorgt ervoor dat jouw vaardigheden optimaal tot hun recht komen binnen een leuke en uitdagende functie. Via onze website ontdek je verschillende productiewerk vacatures in Dedemsvaart en omstreken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld metaalbewerker, operator, stoffeerder, verspaner, wikkelaar en meer. Neem gerust een kijkje en vind jouw ideale productiewerk vacature in Dedemsvaart.

Vacatures in Dedemsvaart

Naast productiewerk kun je bij WERQ ook terecht voor verschillende andere vacatures in Dedemsvaart en andere Drentse plaatsen. Zo kun je bij ons leuke vacatures in Dedemsvaart binnen de commerciële sector ontdekken. Ga bijvoorbeeld aan de slag als sales engineer. Maar ook binnen een vakgebied als techniek zijn genoeg interessante vacatures te vinden. Lijkt een baan als monteur of werkvoorbereider je wel iets? Wij helpen je een functie te vinden die aansluit op jouw ervaring en sterke punten. Bekijk nu onze vacatures en gebruik filters zoals vakgebied, plaatsen en aantal uren om sneller je perfecte nieuwe baan te vinden.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

Ons uitzendbureau in Dedemsvaart helpt zowel mensen bij het zoeken van een baan als bedrijven bij het ontdekken van geschikt personeel. Met meer dan 20 jaar aan ervaring binnen deze regio kennen we als geen ander de arbeidsmarkt. We voelen ons betrokken bij lokale ondernemers en werkzoekenden. Het is precies die betrokkenheid die ervoor zorgt dat wij net dat stapje extra zetten om kwaliteit te kunnen leveren. Op een no-nonsense en persoonlijke manier. Neem nu contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder