Op zoek naar werk in Emmen en omgeving?

Ben je op zoek naar werk of zoek je voor jouw bedrijf de ideale kandidaat voor een functie? WERQ is een uitzendbureau dat in Emmen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt. Wij beschikken over meerdere decennia aan ervaring, waardoor we als geen ander bekend zijn met de banenmarkt in Emmen. We helpen zowel werkzoekenden bij het vinden van een leuke baan als dat we voor bedrijven het perfecte personeel vinden. Onze persoonlijke en no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat we altijd de ideale koppeling tussen werkzoekende en werkgever weten te maken.

Diensten van WERQ in Emmen

Binnen de provincie Drenthe zijn we in verschillende regio’s actief, waaronder Emmen. De banenmarkt in Emmen kent voor ons geen geheimen. Hierdoor weten we iedere keer het juiste personeel voor bedrijven te vinden. Bovendien zijn er vacatures in Emmen te vinden op onze website, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Emmen. Hierdoor weten werkzoekenden ons te vinden, wat de kans op het maken van de juiste match vergroot. Niet alleen kunnen we vast personeel voor je vinden, maar ook uitzenden behoort tot ons dienstenpakket.

Ons takenpakket is divers, waarbij werving en selectie in Emmen één van de belangrijkste werkzaamheden is die wij voor bedrijven uitvoeren. Wij gaan op zoek naar de beste kandidaat voor een functie, zodat je hier zelf geen tijd in hoeft te steken en je jezelf kunt blijven focussen op je eigen werkzaamheden. Wij voeren een uitgebreide screening uit, zodat we zeker weten dat we mensen vinden die voldoen aan het door jou geschetste profiel. Hierbij maken we gebruik van ons netwerk, waarbij we onder meer samenwerken met overheidsinstanties en con-collega’s. Zo vinden we altijd geschikte kandidaten.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat in Emmen de brug vormt tussen werkzoekenden en bedrijven. De mens staat hierbij centraal. Wij helpen al meer dan 20 jaar mensen bij het vinden van een baan die bij hen past. Tegelijkertijd helpen wij bedrijven bij het vinden van het juiste personeel. ‘Samen aan de slag’ is onze slogan. Wij brengen werkzoekenden en bedrijven samen, maar het is aan het bedrijf om een fijne werkplek te creëren en aan de werkzoekende om met de juiste vaardigheden, motivatie en kwaliteiten er alles uit te halen.

Arbeidsbemiddeling is onze specialiteit, waarbij we zowel grote als kleine opdrachtgevers helpen binnen verschillende branches. Tijdens het vinden van de juiste mensen werken we goed samen met zowel overheidsinstanties als con-collega’s uit de branche. Dit vergroot onze effectiviteit. Wij zijn een NEN-gecertificeerd uitzendbureau dat lid is van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU). Als het gaat om het leveren van (flexibel) personeel, willen we de hofleverancier van jouw bedrijf worden.

Op zoek naar productiewerk in Emmen?

Alhoewel we voor uiteenlopende functies het juiste personeel zoeken, profileren we ons het sterkst in de industriële sector. Hierbij kun je denken aan productiewerk in Emmen, waarbij we bedrijven helpen met het vullen van bijvoorbeeld de vacature productiemedewerker in Emmen. Heb jij interesse om productiewerk in Emmen te gaan doen? Zit jij erover na te denken om als productiemedewerker in Emmen aan de slag te gaan? In dat geval kan het lonen om onze vacatures in Emmen (en andere regio’s) te bekijken. De banenmarkt in Emmen staat nooit stil, waardoor er altijd mooie vacatures in Emmen beschikbaar zijn.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

Op zoek naar een productiemedewerker in Emmen? Of ben je op zoek naar geschikt personeel binnen een andere branche? Wij kennen de banenmarkt in Emmen als geen ander. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Op deze manier hebben we, door de jaren heen, al diverse bedrijven binnen de regio Emmen vooruit geholpen. Mogen we ook jouw bedrijf helpen? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder