Uitzendbureau Hoogeveen

De krapte op de arbeidsmarkt is overal voelbaar, ook in Hoogeveen. Juist nu heb jij iemand nodig die met je meedenkt en tot een passende oplossing komt. Die partij, dat zijn wij. Als uitzendbureau in Hoogeveen helpen wij al meer dan 20 jaar werkzoekenden en lokale ondernemers met het vinden van de perfecte match. Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze vacatures of maak vrijblijvend een afspraak. Samen kickstarten we jouw loopbaan.

Bijbaan / Weekendhulp – Hoogeveen

HOOGEVEEN 16 uren
€13,27 per uur

Jij bent degene die in het weekend graag de handen uit de mouwen steekt om wat extra’s te verdienen. Met jouw hands-on mentaliteit en oog...
Bekijk vacature

Allround monteur – Hoogeveen

HOOGEVEEN 8 uren
€15,50 per uur

Dat gevoel wanneer je een boormachine in je handen hebt, de rolmaat soepel uitrolt en de schroeven gemakkelijk in materiaal verdwijnen ken jij als geen...
Bekijk vacature

We zijn er voor jou

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging? Maar wil het maar niet lukken om de juiste baan te vinden in de regio Hoogeveen? Je bent niet alleen. Net als jij worstelen veel werkzoekenden binnen de industriële sector met het vinden van banen in Hoogeveen. Geen zorgen, wij zijn er om jou te helpen.

Als uitzendbureau in Hoogeveen zetten we onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en kennis van de arbeidsmarkt in om jou te helpen met het vinden van je nieuwe baan. We kijken naar waar je goed in bent, wat je ambities zijn en wat je verwachtingen zijn. Zodra we dit rond hebben, gaan we aan de slag.

Tijdens dit proces beschik je over een vaste contactpersoon. Zo houden we communicatie helder en eenvoudig. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, nemen wij de complete arbeidsbemiddeling op ons. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wel zo fijn toch?

drie werknemers van Werq in gesprek

Waarom kiezen voor WERQ in Hoogeveen?

Wist je dat de Q in WERQ staat voor Quality? Dat komt omdat wij elke dag streven naar kwaliteit. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook in resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij blij bent met je nieuwe functie. Maar wat maakt ons nou uniek?

  • Bij ons werk je standaard met dezelfde contactpersoon
  • Klein en hecht team dat volledig op elkaar is ingespeeld
  • Korte lijntjes (Wij maken het daadwerkelijk waar)
  • Gezellig team op sneakers met een No Nonsense aanpak
  • Uitgebreid lokaal netwerk aan ondernemers, bedrijven en natuurlijk de gemeente

Kortom, bij ons ben je niet simpelweg een nummertje, maar een mens die hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste plek op de arbeidsmarkt. Dit doen we samen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Kan ik je verder helpen?

Op zoek naar een baan in Hoogeveen?

Wij zijn WERQ Personeelsdiensten

Welkom bij WERQ Personeelsdiensten, leuk je te ontmoeten. Wij zijn jouw beginpunt in Hoogeveen voor het vinden van een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Wij zijn er zowel voor werkzoekenden die een baan zoeken als werkgevers die moeite hebben met het vinden van de perfecte kandidaat. Waar je ook naar zoekt, de perfecte match vind je bij ons.

Als uitzendbureau zijn we meer dan 20 jaar actief in Hoogeveen en omstreken. Onze focus ligt op lokale ondernemers en werkzoekenden die actief zijn binnen de industriële sector. Ons doel? De juiste mensen op de juiste plek krijgen, want daar zijn we goed in. Zien we jou binnenkort bij ons op locatie in Hoogeveen?

Liever direct kennismaken via (video)bellen met een van onze mensen? Kijk voor persoonlijk contact bij Team WERQ. Er staat altijd iemand klaar om je verder te helpen.

WERQ Hoogeveen

Vind de perfecte kandidaat voor elke functie

Ook ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken op de arbeidsmarkt. Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om nieuw personeel te vinden. Het is vaak een kwestie van goed zoeken, de juiste connecties hebben en een beetje geluk. Dat derde kunnen we niet beloven, maar de eerste twee maken we keer op keer waar.

Wij zetten ons namelijk niet alleen in voor werkzoekenden in Hoogeveen. Ook bedrijven en ondernemers in heel Drenthe kloppen bij ons aan voor onze hulp. Als ondernemer in Hoogeveen ben je altijd op zoek naar de perfecte kandidaat voor een vacature. Hierbij maakt het niet uit of het om een vakantiekracht, een tijdelijk dienstverband of een vast contract gaat. Het belangrijkste is de match. Wij helpen jouw organisatie met het vinden van die ene werknemer die het verschil maakt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Dan zetten wij alvast de koffie klaar voor een goed gesprek.

De brug tussen werkgever en werknemer

Als uitzendbureau in Hoogeveen vormen wij de brug tussen bedrijven en werkzoekenden. Niet alleen tijdens de oriënterende en zoekende fase, maar ook tijdens je verdere loopbaan. Wij regelen alles wat er komt kijken bij jouw nieuwe baan. Voor administratie en vragen over je loon kom je gewoon naar ons. Jouw vaste contactpersoon geeft antwoord op al je vragen en neemt contact op met onze opdrachtgevers. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van je baan.

Doordat wij ons backoffice in eigen beheer hebben, houden we lijnen kort en schakelen we snel tussen partijen. Hier profiteren zowel werknemers als onze opdrachtgevers van. Dat is het gemak van een klein en gezellig team. Gewoon bij jou in Hoogeveen.

Jouw uitzendbureau in Hoogeveen

Werken in Hoogeveen biedt volop kansen. Aan ons de taak om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Dit doen we als uitzendbureau niet alleen, maar in samenwerking met lokale ondernemers, bedrijven en gemeente instanties. Dankzij ons uitgebreide netwerk en goede connecties binnen de industriële sector helpen beide partijen met het vinden van de perfecte match.

Dus wil jij werken als operator, montagemedewerker, productiemedewerker of allround administratief medewerker? Bekijk dan snel al onze vacatures in Hoogeveen voor de functie die bij je past.

Uitzendbureau WERQ in Hoogeveen

Kom je binnenkort bij ons langs?

Dus ben jij op zoek naar werk in Hoogeveen? Of wil je als ondernemer eindelijk in contact komen met die gedroomde kandidaat voor jouw vacature? Maak dan een afspraak of kom gezellig bij ons langs. Op onze centraal gelegen locatie in Hoogeveen staat ons team voor je klaar. Dan gaan we samen aan de slag!

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder