Uitzendbureau Meppel

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, maar lukt het maar niet om te slagen op de arbeidsmarkt? Laat je dan helpen door het team van WERQ personeelsdiensten. Wij zijn het uitzendbureau voor Meppel en omgeving voor werkzoekenden en werkgevers die wel wat hulp kunnen gebruiken in hun zoektocht naar de perfecte match.

Jouw werkplezier staat voorop

Hoe mooi is het als je kunt zeggen dat je ergens echt op je plek zit? Dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, omdat je weet dat je het verschil maakt. Daar gaan we bij uitzendbureau WERQ elke dag voor. Bij ons ben je namelijk meer dan een nummertje. Je bent een persoon met wensen, talenten en natuurlijk ook vragen. Wij vinden het belangrijk dat we voor jou een baan vinden die volledig bij je past. Aan ons de taak om die gedroomde match te maken.

Als uitzendbureau in Hoogeveen richten we ons op het ondersteunen van werkzoekenden en bedrijven in heel Drenthe. Dus lukt het jou maar niet om in Meppel of in de buurt van Meppel jouw plek te vinden? Laat ons dan helpen! Wij kijken naar waar je goed in bent en wat je verwachtingen zijn. Op basis van jouw profiel gaan we op zoek naar een functie waar jij op je plek bent.

Tijdens deze zoektocht ben je verbonden aan een vast contactpersoon. Deze persoon is jouw eerste aanspreekpunt voor, tijdens en nadat je een nieuwe baan hebt gevonden. Zo houden we de communicatie helder en het proces overzichtelijk. Wel zo fijn toch?

Een gesprek tussen meerdere mensen aan tafel

De Q staat voor Quality

Kwaliteit, daar gaan we voor bij WERQ personeelsdiensten. Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dat bent. Jouw zoektocht naar de juiste match in Meppel begint bij ons. Hier ben je namelijk verzekerd van:

  • Bij ons werk je standaard met dezelfde contactpersoon
  • Klein en hecht team dat volledig op elkaar is ingespeeld
  • Korte lijntjes (Wij maken het daadwerkelijk waar)
  • Gezellig team op sneakers met een No Nonsense aanpak
  • Uitgebreid lokaal netwerk aan ondernemers, bedrijven en natuurlijk de gemeente

Kortom, bij ons draait het om jouw zoektocht en jouw werkplezier. Dus, hoe kunnen we je helpen?

Een greep uit onze opdrachtgevers

Op zoek naar werk in Meppel?

Wij helpen je!

Vind de perfecte kandidaat voor elke functie

Natuurlijk zijn we er niet alleen voor werkzoekenden. Ook werkgevers en bedrijven uit Meppel zijn bij ons aan het juiste adres voor hun zoektocht naar nieuwe aanwinsten. Het vinden van nieuw personeel is voor veel bedrijven binnen de industriële sector een behoorlijke uitdaging. Zelfs na maanden intensief zoeken, kan het zo zijn dat je nog steeds geen geschikte kandidaat hebt. Misschien heb je de hoop op een perfecte match al opgegeven?

Laat ons jouw zoektocht tot een goed einde brengen en besteed het zoeken naar werknemers uit aan ons team. Als uitzendbureau vormen wij de brug tussen werkgevers en werknemers in Meppel. Jij zoekt, wij vinden. Het maakt voor ons niet uit of je een openstaande vacature hebt voor een vakantiekracht, tijdelijke aanstelling of iemand zoekt voor een vast contract. Wij zorgen voor de juiste kandidaat voor elke functie.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs bij ons in Hoogeveen. De koffie staat al klaar.

twee medewerkers van Werq achter een laptop

De brug tussen werkgever en werknemer

Voor ons staat jouw werkplezier altijd op de eerste plaats. Het vinden van de juiste match begint dan ook bij jou. Wie ben je? Wat wil je? Waar ben je goed in? Deze vragen zijn voor ons leidend tijdens de zoektocht naar je nieuwe baan in Meppel. We begrijpen dat je waarschijnlijk ontelbaar veel vragen hebt tijdens je zoektocht, het solliciteren en je dienstverband. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor.

Bij ons sta je namelijk altijd in direct contact met een vast contactpersoon. Bij vragen over bijvoorbeeld je loon en je dienstverband ben je altijd slechts één belletje of whatsapp berichtje verwijderd van een antwoord. Zo zorgen we dat jij zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe baan.

Jouw uitzendbureau in Meppel

Werken in Meppel biedt volop kansen. Aan ons de taak om de juiste persoon aan de juiste functie te koppelen. Dit doen we natuurlijk niet alleen maar samen met lokale ondernemers, bedrijven en gemeente-instanties. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze regionale betrokkenheid en ons gemotiveerde team, lukt het ons keer op keer om werkzoekenden en werkgevers in heel Drenthe aan elkaar te koppelen.

Dus ben jij op zoek naar een functie als operator, monteur, schoonmaakmedewerker, commercieel medewerker of als chauffeur? Dan helpen wij jou met het vinden van je nieuwe uitdaging. Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen, met en zonder afspraak. Liever eerst even bellen of whatsappen? Geen probleem! Er staat altijd wel een lid van team WERQ voor je klaar.

drie werknemers van Werq in gesprek

Kom je binnenkort bij ons langs?

Ben jij klaar om de arbeidsmarkt in Meppel te betreden? Dan staan wij klaar om je hierbij te helpen. Jouw zoektocht naar een nieuwe baan eindigt namelijk bij WERQ personeelsdiensten in Hoogeveen. Neem vandaag nog de volgende stap in je zoektocht naar de perfecte match en maak vrijblijvend een afspraak. We kijken ernaar uit om kennis te maken.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder