Werken in Meppel? WERQ helpt!

Wil je werken in Meppel? Of zoekt jouw bedrijf mensen die in Meppel aan de slag willen gaan? WERQ is in Meppel de verbindende factor tussen werkzoekenden en werkgevers. Ons uitzendbureau staat werkzoekenden en bedrijven al meer dan 20 jaar bij op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio Drenthe, waaronder Meppel. Wij kennen de arbeidsmarkt binnen deze regio op ons duimpje, we hebben grote en kleine bedrijven in diverse branches geholpen en we werken met verschillende partijen samen. Hierdoor weten we er als geen ander voor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen.

Diensten van WERQ in Meppel

Ook vanuit Meppel kun je gebruikmaken van de verschillende diensten die behoren tot ons takenpakket. Uitzenden is hier een goed voorbeeld van. Het is goed mogelijk dat jouw bedrijf een uitzendkracht nodig heeft. Wij stellen flexibel personeel beschikbaar, waarbij wij formeel de werkgever zijn. Jij stuurt dagelijks de flexwerker aan, waarbij wij de administratieve handelingen en ziekterisico’s (inclusief vervanging) voor onze rekening nemen. Ideaal tijdens pieken of projecten. Op deze manier kun je bekijken of een persoon binnen jouw organisatie past. WERQ kan als verlengstuk van jouw HR-afdeling dienen.

Daarnaast behoort werving en selectie in Meppel tot de mogelijkheden. Dit is onder meer ideaal als je op zoek bent naar een productiemedewerker in Meppel. Hierbij gaan wij voor jouw bedrijf op zoek naar de juiste medewerker. Wij verspreiden de vacatures in Meppel, zodat het je bedrijf geen marketingkosten oplevert. WERQ doet een referentiecheck, verzorgt de gesprekken, wijst kandidaten af, plant vervolggesprekken in en doorloopt het gehele sollicitatieproces. Je beschikt bij ons over een vast contactpersoon.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat onder meer in de regio Meppel actief is. Wij staan zowel werkzoekenden als bedrijven bij. Onze specialisatie is arbeidsbemiddeling, waarbij ons dienstenpakket bestaat uit verschillende diensten zoals uitzenden en werving & selectie. Wij helpen mensen werk te vinden binnen verschillende branches, waarbij we ons het sterkst profileren in de industriële sector. Op onze website kun je verschillende vacatures in Meppel ontdekken, met een nadruk op productiewerk in Meppel.

WERQ heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven, iedereen kan bij ons terecht. Dankzij een vast contactpersoon en eigen backofficebeheer kunnen wij snel en efficiënt ons werk voor jou doen. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. De menselijke touch verliezen we hierbij niet uit het oog. WERQ is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendbranche) en NEN-gecertificeerd. We werken goed samen met zowel overheidsinstanties als con-collega’s uit de branche. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en snelheid zijn van groot belang, maar het belangrijkst vinden we kwaliteit. Daarom staat de Q in WERQ voor Quality.

Op zoek naar productiewerk in Meppel?

WERQ focust zich voornamelijk op de industriële sector. Een groot deel van de vacatures in Meppel die via onze website te vinden zijn, zijn dan ook gericht op productiewerk in Meppel. Zo zijn er veel bedrijven die op zoek zijn naar een productiemedewerker in Meppel. Als productiemedewerker in Meppel ben je een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Productiewerk in Meppel vormt de motor van diverse bedrijven. Wil je aan de slag gaan als productiemedewerker in Meppel? Bekijk dan onze vacatures in Meppel en andere regio’s.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ is een uitzendbureau dat in Meppel enthousiaste, gekwalificeerde en gemotiveerde werkzoekenden samenbrengt met bedrijven die op zoek zijn naar geschikt personeel. Via onze website kunnen werkzoekenden diverse vacatures bekijken, waarbij de nadruk ligt op productiewerk in Meppel en andere Drentse regio’s. Bedrijven kunnen gebruikmaken van de verschillende diensten die wij leveren, waaronder werving en selectie in Meppel. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Wil je werken in Meppel? Je kunt online contact met ons opnemen.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder