WERQ: uitzendbureau in Ommen dat resultaten behaalt

In de regio Ommen zijn diverse lokale ondernemers op zoek naar geschikt personeel. Tegelijkertijd zijn er verschillende werkzoekenden die een passende functie en een fijne werkplek willen vinden. WERQ is een uitzendbureau dat in Ommen aan de slag gaat om bedrijven en werkzoekenden samen te brengen. Al meer dan 20 jaar zijn wij de verbindende factor tussen vraag en aanbod in de regio. Aan de hand van diverse diensten, waaronder werving en selectie, vinden wij de beste kandidaten voor vaste of tijdelijke functies.

Diensten van WERQ in Ommen

Arbeidsbemiddeling is onze specialiteit. Vanuit bedrijven is er veel vraag naar tijdelijke krachten, bijvoorbeeld om het team bij te staan tijdens piekmomenten. Met uitzenden en detacheren helpen wij lokale ondernemers in Ommen om gekwalificeerde kandidaten te vinden zonder langdurige procedures. Met behulp van uitzendkrachten kun je ook benodigde vakkennis toevoegen of vervanging vinden bij tijdelijke uitval. De uitzendkracht kan flexibel worden ingezet. WERQ vindt de kandidaten en stelt het personeel beschikbaar, waarbij wij alle administratie verplichtingen en ziekterisico’s op ons nemen.

Werving en selectie is een andere belangrijke dienst die wij uitvoeren voor lokale bedrijven. Hierdoor hoef jij geen tijd te steken in een uitgebreide selectie procedure, terwijl wij je helpen om vast personeel te vinden dat past bij het door jou geschetste profiel. Dankzij onze jaren aan ervaring, onze kennis over de arbeidsmarkt in Ommen en ons ruime netwerk, weten we altijd gemotiveerde en vaardige kandidaten te vinden.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat zich focust op lokale ondernemers en werkzoekenden, waaronder in de regio Ommen. De nadruk ligt op een persoonlijke aanpak. Hierbij kijken we niet alleen maar naar skills, maar ook naar iemands persoonlijkheid. Een goede match met de cultuur van een bedrijf is immers ook belangrijk. Zo helpen we ondernemingen vooruit en kunnen werkzoekenden zich verder ontwikkelen en hun potentie benutten. We bieden ondersteuning tijdens het gehele wervingsproces, voor zowel vaste als tijdelijke banen.

Op zoek naar productiewerk in Ommen

Als productiemedewerker ben je een essentieel onderdeel van het productieproces. Je bent niet bang om je mouwen op te stropen en taken in de uitvoering op je te nemen. Bij WERQ ontdek je vacatures in Ommen op het gebied van productiewerk. Binnen deze functies kun je een grote bijdrage leveren aan het eindproduct, bijvoorbeeld tijdens de productie van meubels als metaalbewerker. Via onze website ontdek je zowel fulltime als parttime werk bij grote en kleine bedrijven in de regio.

Vacatures in Ommen

We hebben veel samengewerkt met opdrachtgevers uit de industriële sector, maar door de jaren heen hebben we ook bedrijven uit andere branches geholpen. Op onze website vind je uitdagende vacatures in Ommen en andere regio’s, bijvoorbeeld in de commerciële en de technische sector.

Van een fulltimebaan van 36 tot 40 uur tot een parttimebaan van 8 tot 10 uur, van vast tot tijdelijk: bij WERQ vind je vacatures in Ommen die aansluiten op jouw wensen. We ondersteunen je graag tijdens je zoektocht, of je nu in dezelfde sector actief wilt blijven of de switch naar een andere branche wilt maken. We gaan samen met jou aan de slag.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

Het vinden van nieuw personeel, tijdelijk of permanent, is een taak die veel tijd kost. Daarom is het niet meer dan logisch dat je bedrijf dit uitbesteedt aan een specialist. WERQ kent de arbeidsmarkt in de regio Ommen op haar duimpje. Wij helpen je bij ieder stap van het proces: het opstellen van een profiel, personeel vinden, kandidaten screenen, contact leggen, sollicitatiegesprekken, referentiecontroles, begeleiding tijdens de werkperiode en administratieve verplichtingen. Maak van WERQ jouw hofleverancier op het gebied van (flexibel) personeel. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder