"Winst is belangrijk, maar zeker niet onze drijfveer"

A company that feels like family

Onze drijfveer

Iedere werkdag met plezier naar je werk gaan en met een glimlach weer naar huis, dat is wat wij belangrijk vinden.

WERQ is bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarde (planet). WERQ legt de focus voornamelijk op de sociale kant, omdat mensen dagelijks centraal staan.

Wij stellen onszelf dienstbaar op, omdat we écht een bijdrage willen leveren aan het leven van mensen. Zowel naar onze opdrachtgevers, als onze flexwerkers en binnen ons team. De kernwaarde van werken in ons team is dat we een

gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben. Als het teamlid faalt, heeft het hele team er last van en als het teamlid succes ervaart dan is dit voelbaar bij iedereen. We beginnen de werkdag samen en sluiten het ook gezamenlijk af.

Iedere teamlid brengt verschillende eigenschappen, vaardigheden en deskundigheid mee. We zijn als team verantwoordelijk om deze verschillen zoveel mogelijk te benutten. Het vraagt niet alleen om inzicht te hebben in elkaars talenten en beperkingen, maar deze ook te respecteren en waarderen. Dit geldt zowel binnen het team als in het contact met opdrachtgevers en onze flexwerkers.

Samen aan de slag

Bij WERQ geloven we in de identiteit van elk mens en persoonlijke eigenschappen waarover iemand beschikt. Die eigenschappen maakt elk mens uniek. De omgeving, de leefwijze en opvoeding hebben invloed op iemands persoonlijkheid. Bij WERQ zijn wij er van bewust dat wij als werkgever invloed kunnen uitoefenen op iemands toekomstperspectief. Hiermee maken wij het verschil dat winst belangrijk is, maar niet onze drijfveer is. Wij geloven er in dat samenwerken de kracht is tot succes, wat wordt onderstreept in onze slogan: “Samen aan de slag”.

Ruth Munster
Directeur/Eigenaar
WERQ Personeelsdiensten

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder