De juiste professionals

WERQ is al meer dan 20 jaar een actief uitzendbureau in Drenthe. WERQ richt zich op de regio en voelt zich betrokken bij lokale ondernemers en werkzoekenden.

Daarom kies je voor WERQ

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen en is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Met een uitgebreid dienstenpakket, met hoofdzakelijk uitzenden en Werving & Selectie, helpen wij werkgevers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

  • Ervaring met grote en kleine opdrachtgevers in diverse branches
  • Vast contactpersoon
  • TEAM op sneakers
  • Eigen backofficebeheer

Want de juiste mensen op de juiste plek krijgen, dat is waar we goed in zijn. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit vormen de basis van ons werkgeluk.  Met de nadruk op kwaliteit, want de Q van WERQ staat voor Quality.

  • No Nonsens
  • Jarenlange ervaring
  • Goede samenwerking met overheidsinstanties
  • Goede samenwerking met con-collega’s uit de branche
  • Lid van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU)
  • NEN-gecertificeerd.

WERQ op de werkvloer

Team Werq
Werq personeelsdiensten
Werq Personeelsdiensten
"De betrokkenheid in het gehele proces is groot en we ontvangen altijd een terugkoppeling. Wij waarderen onze samenwerking met WERQ omdat er altijd gezamenlijk wordt gekeken naar een stip op de horizon."

Teamleider, Elis

“WERQ is al jaren onze hofleverancier als het gaat om flexibel personeel. Omdat wij een sterk seizoenbedrijf zijn, kun je dat alleen maar goed invullen door gezamenlijk een strategische samenwerking aan te gaan.

Binnen de mogelijkheden van de economische- en arbeidsmarktontwikkelingen heeft WERQ er telkens blijk van gegeven op basis van wederzijds vertrouwen een betrouwbare en meedenkende partner te zijn. Wij verwachten deze samenwerking nog lang voort te zetten.”

HR-manager, IG Design Group

WERQ is een fijn uitzendbureau om voor te werken. Het team denkt met je mee en is altijd bereikbaar.
En mijn salaris wordt altijd goed en op tijd uitbetaald. :-)

Flexwerker, Fase A

Wij vinden het prettig dat er een vast aanspreekpunt is binnen WERQ. Ze weten wat we zoeken en krijgen in deze krappe arbeidsmarkt tóch de juiste mensen aangeleverd.
De samenwerking verloopt soepel en vooral lekker nuchter.

Directeur, Bedrijf in aluminium kozijnen

Ik werk al een tijdje via WERQ en dat bevalt mij prima. Er zijn regelmatig ontwikkelgesprekken met mij, de intercedent en de teamleider van het bedrijf waar ik werk.
Via WERQ heb ik al een aantal trainingen en certificaten behaald. Binnenkort word ik overgenomen door het bedrijf waar ik werk. Enorm blij mee!

Flexwerker, Fase B

Contact

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder