Behaal je HACCP Certificaat in 1 dag!

HACCP

Van horecabedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Het is wettelijk verplicht om te zorgen voor een optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf. Wil je de controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een stap vóór blijven? Volg dan de cursus HACCP.

Voor wie?

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar bederfelijke eet- en drinkwaren worden behandeld en bereid zoals: sportkantines, verenigingen, bedrijfskantines, instellingen of gemeenschapshuizen.

 

Doel

Na deze cursusdag heb je alle kennis en tools om je HACCP kwaliteitssysteem op het gebied van voedselveiligheid op te zetten, te controleren en waar nodig processen te verbeteren.

 

De cursus

De cursus duurt één dag. Een vooropleiding is niet nodig.

Wil je meer informatie of wil jij je direct aanmelden klik dan op de onderstaande button en kom direct in contact met één van onze collega’s.

 

Ricardo

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder