Meld je nu aan voor je VCA

VCA cursus

Ben je of ambieer je operationeel leidinggevende functie op een locatie waar VCA verplicht is? Dan moet je in het bezit zijn van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Hiermee geef je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en de medewerkers waaraan je leiding geeft.

Voor wie?

Deze cursus richt zich specifiek op de extra uitdagingen waarmee leidinggevenden te maken krijgen. Het gaat dan niet alleen om de eigen veiligheid en essentiële kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, maar ook dat van de teamleden waaraan leiding wordt gegeven.

 

Doel

Met het behalen van een VOL VCA diploma toont de leidinggevende aan niet alleen oog te hebben voor en kennis te hebben van de eigen veiligheid en de invloed op de omgeving, maar ook voor de veiligheid van zijn/haar werknemers of teamleden.

 

De cursus

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid, milieu- Checklist Aannemers. Tijdens de cursus word je getoetst en gecertificeerd op je kennis van veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Wil je meer informatie of wil jij je direct aanmelden klik dan op de onderstaande button en kom direct in contact met één van onze collega’s.

 

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder