WERQ: jouw uitzendbureau in Assen

Op zoek naar een uitzendbureau in Assen dat zowel mensen helpt bij het vinden van een baan als bedrijven helpt bij het vinden van werknemers? Dan is WERQ het uitzendbureau in Assen voor jou. Wij vormen de brug tussen vraag en aanbod, tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die werknemers zoeken. We houden het individu in het oog, want ieder mens is uniek. Zo krijgen we de juiste mensen op de juiste plek. In Assen helpen wij werkzoekenden bij het benutten van hun potentie, terwijl we voor bedrijven het juiste personeel vinden. Dat is de kracht van WERQ.

Wie is WERQ?

WERQ is al meer dan 20 jaar actief als uitzendbureau in Assen en de provincie Drenthe. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd de perfecte match tussen werkgever en werknemer vinden. Dit komt onder meer doordat wij ervaring hebben met zowel grote als kleine opdrachtgevers binnen verschillende branches. We kennen de arbeidsmarkt binnen deze regio als geen ander, waarbij we goed samenwerken met overheidsinstanties en con-collega’s. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Niet voor niets staat de Q in WERQ voor Quality.

WERQ is een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zijn lid van de ABU en NEN-gecertificeerd. Onze persoonlijke en no-nonsense aanpak zorgt voor uitstekende resultaten, waarbij we zowel werkgevers als werkzoekenden helpen. Bij ons kun je terecht voor verschillende diensten, waaronder werving en selectie in Assen. Op onze site ontdek je diverse vacatures in Assen, waaronder vacatures voor productiewerk in Assen. Voor zowel bedrijven als werkzoekenden loont het daarom om eens rond te kijken op onze website. Ontdek wat WERQ voor jou kan betekenen. Samen gaan we aan de slag.

Diensten van WERQ in Assen

Je kunt voor verschillende diensten terecht bij ons uitzendbureau in Assen. Kies je voor WERQ, dan kies je voor een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling met een uitgebreid dienstenpakket. Zo behoort uitzenden tot onze primaire taken. Wij helpen je bedrijf om tijdelijke werknemers te vinden die je bijstaan tijdens piekperiodes of die ondersteuning bieden bij projecten.

Werving en selectie in Assen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Werkzoekenden willen een baan die perfect bij hun past, terwijl bedrijven de ideale kandidaat zoeken voor een positie. Middels werving en selectie in Assen vinden wij de beste kandidaten voor een baan. Hierbij profiteer je van onze expertise, waarbij je zelf geen tijd hoeft te steken in werving en selectie in Assen. Wij kennen de arbeidsmarkt in deze regio en we hebben toegang tot een breed netwerk, zodat we de beste potentiële klanten voor je kunnen verzamelen.

Op zoek naar productiewerk in Assen?

Er zijn verschillende vacatures in Assen te vinden via onze website. Wil je als productiemedewerker in Assen aan de slag gaan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er is op dit moment veel vraag naar productiewerk in Assen. WERQ helpt je bij het vinden van een functie die je op het lijf is geschreven. Bekijk nu de vacatures op onze website en ontdek jouw nieuwe baan bij ons.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ staat bedrijven in en rondom Assen bij op het gebied van arbeidsbemiddeling. Met ons uitgebreide dienstenpakket helpen wij zowel werkgevers als werkzoekenden. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons toegang tot een breed netwerk weten we iedere keer de juiste mensen voor bedrijven te vinden. Van flexibel tot vast personeel en van parttime tot fulltime vacatures in Assen. Profiteer nu van onze deskundigheid en laat ons jouw bedrijf helpen bij het vinden van de ideale werknemer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder