Uitzendbureau Coevorden nodig? Kies voor WERQ

Op zoek naar een leuke baan in Coevorden? Of is jouw bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers, tijdelijk of permanent? Laat je helpen door WERQ, het uitzendbureau dat in Coevorden voor je aan de slag gaat. Met meer dan 20 jaar aan ervaring mag WERQ met recht bestempeld worden als een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. Bovendien kennen wij de arbeidsmarkt in Coevorden als geen ander. Op onze website ontdek je de leukste vacatures in Coevorden. Bovendien kunnen wij bedrijven met verschillende diensten bijstaan in de zoektocht naar nieuw personeel, waaronder werving en selectie in Coevorden.

Diensten van WERQ in Coevorden

Coevorden is een leuke stad om in te werken. Wij brengen dan ook graag gemotiveerde werkzoekenden en bedrijven in deze regio samen. Uitzenden en detachering is één van de manieren waarop we dit doen. Dit personeel kan flexibel ingezet worden, zowel voor kortere als langere tijd. Dit is ideaal voor piekperiodes, maar ook als je bedrijf extra hulp kan gebruiken voor een specifiek project. Wij bieden begeleiding en ondersteuning, zowel aan werknemers als werkgevers.

Daarnaast behoort werving en selectie in Coevorden tot onze belangrijkste taken. Wij zoeken, matchen en screenen geschikte kandidaten die voldoen aan de personeelsbehoeften van jouw bedrijf. Op basis van vaardigheden, kwalificaties, ervaring en motivatie vinden wij de beste match. Je profiteert van onze deskundigheid en ervaring, zonder dat je zelf tijd hierin hoeft te steken. Ons brede netwerk, inclusief samenwerkingen met grote en kleine opdrachtgevers uit verschillende branches, overheidsinstanties en con-collega’s, zorgt ervoor dat we altijd de beste kandidaten weten te vinden. Daar plukt jouw bedrijf de vruchten van.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat in Coevorden actief is. Wij helpen niet alleen bedrijven bij het vinden van goed personeel, maar ook werkzoekenden die aan de slag willen gaan. Ons takenpakket bestaat uit verschillende diensten, waaronder werving en selectie. We hebben ervaring met zowel grote als kleine opdrachtgevers uit verschillende branches. Wij zijn een NEN-gecertificeerd uitzendbureau met meer dan 20 jaar aan ervaring. WERQ is lid van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU). Wij beheren onze eigen backoffice en werken met vaste contactpersonen, wat voor duidelijkheid en consistentie zorgt.

Vacatures in Coevorden

Ons uitzendbureau in Coevorden helpt niet alleen bedrijven, maar we staan ook werkzoekenden bij als het gaat om het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden hulp bij het solliciteren, waarbij de nadruk ligt op de industriële sector. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er een flinke kans dat je bij een groot bedrijf aan de slag kunt gaan. Bovendien zijn er vaak vacatures in Coevorden te vinden met doorgroeimogelijkheden. Zoek je een vacature in Coevorden? Kijk dan gerust eens rond op onze website, waar je vacatures in Coevorden en andere regio’s kunt ontdekken. Klik hier om alle vacatures te zien.

Op onze site zijn diverse leuke vacatures in Coevorden te vinden. De kans is groot dat je jouw ideale vacature in Coevorden bij ons zult ontdekken. Vooral binnen de industriële sector is de vraag naar goed personeel groot. Zo kun je bijvoorbeeld als productiemedewerker in Coevorden aan de slag gaan. Op zoek naar een vacature productiemedewerker in Coevorden? Bekijk dan de vacatures op onze website.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ is hét uitzendbureau dat in Coevorden werkzoekenden en bedrijven vooruit helpt. Bij ons staat de mens centraal. Op een persoonlijke en no-nonsense manier krijgen we iedere keer weer de juiste mensen op de juiste plek. De basis wordt gevormd door persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. Wij vormen de brug tussen werkzoekenden en bedrijven. Op zoek naar een vacature in Coevorden? Of zoek je geschikt personeel voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, waarna we samen de mogelijkheden bekijken.

 

 

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder