Uitzendbureau Coevorden

Krijg jij die ene perfecte match maar niet gevonden en kun je wel wat hulp gebruiken bij het navigeren op de arbeidsmarkt van Coevorden? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Aangenaam, wij zijn WERQ Personeelsdiensten, jouw uitzendbureau voor Coevorden en omgeving. Al meer dan 20 jaar helpen we werkzoekenden en lokale ondernemers met het vinden van de perfecte match. Bekijk onze vacatures in Coevorden of kom gezellig bij ons langs in Hoogeveen voor een vrijblijvend gesprek. Liever eerst bellen of appen? Geen probleem! Team WERQ staat klaar voor al je vragen.

Conventioneel Draaier – Coevorden

COEVORDEN 40 uren
€18,85 per uur

Jij weet als geen ander om met precisie en passe een stuk ruw metaal om te toveren in een kunstwerk. Dit is jou als conventioneel...
Bekijk vacature

We zijn er voor jou

De arbeidsmarkt is lastiger dan ooit. Het vinden van een perfecte match in Coevorden is een behoorlijke uitdaging voor zowel werkzoekenden als ondernemers. Voor je gevoel heb je waarschijnlijk alles al geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Tijd voor een frisse wind en een andere aanpak. Tijd voor uitzendbureau WERQ.

Vanuit onze vestiging in Hoogeveen helpen wij lokale ondernemers en werkzoekenden in heel Drenthe met het vinden van de juiste werknemer of baan. Dankzij ons uitgebreide netwerk, jarenlange ervaring en een gemotiveerd team slagen wij er keer op keer in waar andere uitzendbureaus tekortschieten, namelijk het vinden van de juiste persoon voor de functie.

Tijdens dit proces houden we graag de lijntjes kort. Zo beschik je over je eigen contactpersoon die vanaf dag één zorg draagt voor jouw dossier. Op deze manier houden we contact graag helder en overzichtelijk, voor onszelf, maar ook voor jou. Wel zo fijn toch?

Een werknemer van Werq achter de computer van zijaanzicht

Waarom kiezen voor WERQ?

Je vraagt jezelf nu misschien af; waarom samenwerken met een uitzendbureau in Hoogeveen als ik op zoek ben naar een nieuwe baan in de regio Coevorden? Het antwoord is heel simpel, omdat je bij ons niet wordt behandeld als een nummertje, maar als een persoon. Iemand met zorgen, vragen, talenten en ambities. Wij hebben aandacht voor wat jij wilt en passen hier onze werkwijze op aan. Pas wanneer we de perfecte match hebben gevonden voor jou, zijn wij tevreden.

Kies je voor WERQ? Dan kies je voor:

  • Snel in contact met je eigen contactpersoon voor al je vragen
  • Klein en hecht team dat volledig op elkaar is ingespeeld
  • Geen wachtrijen of van het kastje naar de muur, maar snel contact
  • Een gezellig bedrijf waar de deur altijd open staat
  • Uitgebreid lokaal netwerk met ondernemers en gemeente-instellingen

Kortom, bij ons draait het om jouw werkplezier. Dus, hoe kunnen we je helpen?

Een greep uit onze opdrachtgevers

Op zoek naar een baan in Coevorden?

Wij helpen je graag verder

We zijn er voor ondernemend Coevorden

Natuurlijk zijn wij er voor alle werkzoekenden in Coevorden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar daar laten we het niet bij. Ook ondernemers en bedrijven uit Coevorden vinden in ons een partner voor succes. Wij begrijpen hoe lastig het is voor bedrijven uit de industriële sector om goed personeel te vinden. Soms lijkt het wel alsof ze simpelweg niet te krijgen zijn. De juiste match voor jouw openstaande vacature loopt op dit moment ergens rond en wij gaan je helpen om met hem of haar in contact te komen.

Voor ons maakt het niet uit of je een vacature hebt voor een vakantiekracht, een tijdelijk dienstverband of een vaste aanstelling. Wat wij belangrijk vinden, is dat we iemand voor je vinden die past binnen jullie bedrijf. Iemand die het verschil maakt.

Wil jij de zoektocht naar nieuw personeel uitbesteden aan ons? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Een teamfoto van het team van Werq

Wij verbinden werkend Coevorden

Wist je dat de Q in WERQ staat voor Quality? Dat is geen toeval, maar komt doordat wij elke dag streven naar het leveren van kwaliteit in onze dienstverlening. Waar andere uitzendbureaus al tevreden zijn op het moment dat er een match is, gaan wij een stapje verder. Als brug tussen werkgever en werkzoekende vinden wij het belangrijk om nauw betrokken te blijven. Zo regelen wij alles wat er komt kijken bij je nieuwe baan. Van vragen over je dienstverband tot aan het uitbetalen van je loon, wanneer je ergens tegenaan loopt, kun je bij jouw vaste contactpersoon terecht voor vragen. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe baan in Coevorden.

Jouw uitzendbureau voor Coevorden

De arbeidsmarkt in Coevorden biedt volop kansen. Je hebt alleen iemand nodig die je helpt om ze te grijpen. Die persoon, dat zijn wij. Als uitzendbureau met meer dan 20 jaar ervaring hebben we de arbeidsmarkt zien ontwikkelen. We hebben werknemers geholpen met het vinden van nieuw personeel en werkzoekende geholpen met het vinden van hun droombaan.

Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar in samenwerking met lokale ondernemers, bedrijven en gemeente-instanties. We beschikken over een uitgebreid netwerk met contacten binnen de industriële sector. Dus ben je op zoek naar een baan als monteur, administratief medewerker, productiemedewerker of operator? De leukste werkgevers vind je bij ons!

Kom je binnenkort bij ons langs?

Genoeg over ons, het draait immers om jou. Jouw zoektocht op de arbeidsmarkt is wat telt. Aan ons de taak om je te helpen met het vinden van de perfecte match. Ben jij werkzoekende in Coevorden en wil je dat wij je helpen met het vinden van je nieuwe baan? Of heeft jullie bedrijf een of meerdere openstaande vacatures die vervuld moeten worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons, want we willen graag kennis maken!

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder