WERQ helpt bedrijven en werkzoekenden in Erica

WERQ is een uitzendbureau dat in Erica werkzoekenden en bedrijven helpt als het gaat om arbeidsbemiddeling. Dit dorp is niet alleen een leuke plek om te wonen, maar ook om te werken. De arbeidsmarkt in deze omgeving biedt kansen voor enthousiaste en vaardige werkzoekenden. Op zoek naar vacatures in Erica? Of is je bedrijf juist op zoek naar nieuw personeel, vast of tijdelijk? WERQ helpt je bij jouw zoektocht. Ons uitzendbureau in Erica brengt al meer dan 20 jaar lokale ondernemers en geschikt personeel bij elkaar. Kunnen wij jou ook helpen?

Diensten van WERQ in Erica

Met behulp van verschillende diensten helpen wij werkgevers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Uitzenden is één van onze belangrijkste taken. Gebaseerd op jouw voorkeuren selecteren wij geschikte uitzendkrachten die op tijdelijke basis je team komen versterken. Zoek je juist vast personeel, dan vinden we de beste kandidaten met behulp van werving en selectie. Voor zowel vast als tijdelijk personeel geldt dat wij de gehele administratie op ons nemen. Jij kunt je focussen op je core business, terwijl wij kandidaten selecteren en screenen. Zo leveren we altijd de juiste mensen en heb jij nergens omkijken naar.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat in Erica actief is. Al meer dan twee decennia maken wij werk mogelijk in Drenthe. Lokale ondernemers en werkzoekenden brengen wij samen. Niet voor niets is onze slogan: samen aan de slag. Onze ruime ervaring gecombineerd met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we voor zowel bedrijven als werkzoekenden altijd de juiste match vinden.

Persoonlijke aandacht is hierbij van belang, want je kunt alleen de perfecte match vinden als je tijd in iemand steekt en een persoon echt leert kennen. Zo ontdek je interesses, vaardigheden, wensen en voorkeuren. De mens staat voorop. Dankzij een vast contactpersoon zorgen we voor overzicht. Op deze wijze vormen wij de brug tussen werkzoekenden en opdrachtgevers uit verschillende branches, groot of klein. Wij zijn lid van de ABU en NEN-gecertificeerd.

Op zoek naar productiewerk in Erica

Het loont om de vacatures in Erica via onze website in de gaten te houden, want geregeld is er werk te vinden binnen het vakgebied industrie of productie. Of je nu 8 uur of 40 uur wilt werken, er is altijd een passende functie te vinden. Productiewerk is werk voor mensen die van aanpakken houden. Echte doeners die graag met hun handen werken en die een bijdrage willen leveren aan iets tastbaars. Denk hierbij aan functies zoals metaalbewerker, montagemedewerker, stoffeerder of wikkelaar. Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures in Erica? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vacatures in Erica

Naast productiewerk zijn er diverse andere vacatures in Erica te vinden via onze site. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Bekijk dan nu onze vacatures. WERQ maakt het je zeer gemakkelijk om snel interessante vacatures in Erica te vinden. Gebruik de filters aan de linkerzijde van de pagina, waar je onder meer criteria zoals vakgebied, plaatsen en het aantal uren kunt selecteren. Via onze website kun je bijvoorbeeld ook snel vacatures in vakgebieden zoals de technische en de commerciële sector vinden. Lijkt een baan als sales engineer of allround monteur je wel iets? Wij helpen je graag.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ helpt bedrijven die vast of flexibel personeel zoeken. Profiteer ook van onze diensten, zoals uitzenden of werving en selectie. Wij besparen je veel tijd in je zoektocht naar de ideale kandidaat. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit vormen het fundament van ons uitzendbureau in Erica. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder