WERQ helpt bedrijven en werkzoekenden in Hardenberg

WERQ is hét uitzendbureau dat in Hardenberg aan de slag gaat voor mensen die werk zoeken en bedrijven die op zoek zijn naar geschikt personeel. Dankzij meer dan 20 jaar aan ervaring binnen verschillende branches weten wij de juiste mensen en bedrijven samen te brengen. De juiste mensen op de juiste plek, dat is de specialiteit van WERQ. Ook in de regio Hardenberg helpen wij werkzoekenden en werkgevers met arbeidsbemiddeling. Werkzoekenden kunnen hun carrièredoelen bewerkstelligen, terwijl bedrijven het personeel vinden dat hun verder kan helpen. Kies daarom ook voor WERQ.

Diensten van WERQ in Hardenberg

WERQ is een allround specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. We helpen bedrijven binnen diverse branches, waarbij de nadruk ligt op de industriële sector. Op onze website zijn verschillende vacatures in Hardenberg en omstreken te vinden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een vacature productiemedewerker in Hardenberg. Daarom is het ook voor werkzoekenden de moeite waard om onze website te bezoeken.

Naast het vinden van vast personeel behoort ook uitzenden tot onze werkzaamheden. Wij vinden tijdelijke krachten die je bedrijf bijstaan wanneer het nodig is, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes. Daarnaast is werving en selectie in Hardenberg een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Wij vinden en screenen kandidaten grondig, zodat we jouw bedrijf kandidaten voor een vacature leveren die perfect aansluiten op jouw wensen en voorkeuren.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat actief is in de provincie Drenthe, waaronder in Hardenberg en omstreken. Wij beschikken over tientallen jaren aan ervaring, waarbij we samengewerkt hebben met grote en kleine opdrachtgevers binnen verschillende branches. Als geen ander weten wij hoe de arbeidsmarkt in Hardenberg in elkaar steekt. Bovendien werken we samen met overheidsinstanties en con-collega’s. Hierdoor kunnen wij op een effectieve, persoonlijke en no-nonsense manier zowel werkzoekenden als bedrijven helpen. WERQ is lid van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU) en NEN-gecertificeerd. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit vormen het fundament voor onze werkzaamheden.

Op zoek naar productiewerk in Hardenberg?

Alhoewel we ook helpen bij bijvoorbeeld het vinden van kandidaten voor MBO+ en HBO (kantoor)functies, richten we ons voornamelijk op de industriële sector. Zo hebben we in de loop der jaren diverse bedrijven geholpen bij het vinden van geschikte mensen voor productiewerk in Hardenberg. Dankzij ons uitzendbureau zijn verschillende gekwalificeerde en gemotiveerde werkzoekenden aan de slag gegaan als productiemedewerker in Hardenberg. Zoek jij een baan die je uitdaagt en mogelijkheden biedt om door te groeien? Kies dan ook voor productiewerk in Hardenberg.

Vacatures Hardenberg parttime & fulltime

Geen enkele vacature is hetzelfde. De ene keer zoekt een bedrijf een fulltime medewerker, de andere keer een parttime medewerker. Bij WERQ ontdek je zowel vacatures in Hardenberg die fulltime zijn als vacatures in Hardenberg die parttime zijn. Zoek je werk? Bekijk dan de vacatures in Hardenberg en andere regio’s die op dit moment op onze site te vinden zijn. Van fulltime tot parttime, van vast tot flexibel personeel: WERQ helpt bedrijven bij het vinden van de perfecte kandidaten die naadloos aansluiten op wat een functie vereist.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ brengt gemotiveerde en gekwalificeerde werkzoekenden samen met bedrijven uit diverse branches. Ons uitzendbureau kan jouw bedrijf op verschillende manieren helpen, waaronder uitzenden en werving en selectie in Hardenberg. Voor werkzoekenden zijn er altijd interessante vacatures te vinden, waaronder vacatures in Hardenberg die fulltime zijn en vacatures in Hardenberg die parttime zijn. Wil je als productiemedewerker in Hardenberg aan de slag? Op het gebied van productiewerk in Hardenberg kunnen wij zowel werkzoekenden als bedrijven helpen bij het vinden van de perfecte match. Samen gaan we aan de slag.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder