Uitzendbureau in Stadskanaal? WERQ helpt!

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat in Stadskanaal actief is? WERQ is er zowel voor werkzoekenden als bedrijven die gekwalificeerd en gemotiveerd personeel zoeken. Ons uitzendbureau is in Stadskanaal binnen verschillende branches actief, waarbij we ons het sterkst profileren binnen de industriële sector. Zoekt jouw bedrijf mensen voor productiewerk in Stadskanaal of wil je als productiemedewerker in Stadskanaal aan de slag gaan? Dan ben je bij WERQ aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze kennis over de arbeidsmarkt in Stadskanaal en ons uitgebreide netwerk vinden we voor iedere functie de beste kandidaat.

Diensten van WERQ in Stadskanaal

WERQ staat werkzoekenden en werkgevers bij op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ons dienstenpakket is uitgebreid, met een nadruk op uitzenden en werving & selectie. We regelen kandidaten voor tijdelijk werk en vaste banen, waarbij het zowel om fulltimebanen als parttimebanen kan gaan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor uitzendkrachten. Wij vinden geschikt personeel en regelen alle administratieve zaken, terwijl jij de dagelijkse leiding krijgt en de flexwerker aanstuurt. Tijdelijke krachten zijn perfect voor piekperiodes, projecten of als specifieke vakkennis vereist is.

Daarnaast behoort werving en selectie in Stadskanaal tot onze specialiteiten. Voor veel bedrijven is werving en selectie een tijdrovende klus die andere belangrijke taken in de weg staat. Daarom schakel je ons uitzendbureau vanuit Stadskanaal in. Wij gaan op zoek naar geschikte kandidaten en verspreiden zelf de vacature in Stadskanaal en andere regio’s. Wij doorlopen alle stappen van het sollicitatieproces, waaronder een referentiecheck, gesprekken, afwijzingen en een vervolggesprek met jouw bedrijf. Je hebt contact met een vast contactpersoon, zodat het proces overzichtelijk blijft. Je kunt de beste kandidaat meteen een contract aanbieden, maar uitzenden of detacheren via ons is ook een optie.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat in Stadskanaal en andere regio’s binnen de provincie Drenthe actief is. Op het gebied van arbeidsbemiddeling kunnen wij verschillende diensten voor bedrijven uitvoeren. Hierbij ligt de nadruk op productiewerk en de industriële sector. We beschikken over tientallen jaren aan ervaring en bovendien werken we samen met zowel overheidsinstanties als con-collega’s binnen de branche. In het verleden hebben we geschikte kandidaten gevonden voor kleine en grote bedrijven binnen uiteenlopende branches. Bovendien is WERQ lid van de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU) en NEN-gecertificeerd. Daarom zijn wij jouw uitzendbureau in Stadskanaal.

Op zoek naar productiewerk in Stadskanaal?

WERQ is een specialist als het gaat om arbeidsbemiddeling binnen de industriële sector. Vooral op het gebied van productiewerk in Stadskanaal zijn er verschillende interessante vacatures in Stadskanaal te vinden. Als werkzoekende kun je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker in Stadskanaal. Ben je als bedrijf op zoek naar een productiemedewerker in Stadskanaal, dan zorgen wij ervoor dat er snel geschikte kandidaten gevonden worden.

Vacatures in Stadskanaal

Zoek je een vacature in Stadskanaal die je op het lijf is geschreven? Bekijk dan de vacatures in Stadskanaal en andere regio’s via onze website. Vooral op het gebied van productiewerk in Stadskanaal zijn er diverse mooie vacatures te vinden. Via ons uitzendbureau kun je bijvoorbeeld werk vinden als monteur, operator, schoonmaakmedewerker of inpakker. Jij bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Kijk gerust eens rond om te ontdekken wat er mogelijk is.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ brengt leuke werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden samen. Wij helpen jouw bedrijf bij het vinden van de juiste werknemer. Onze betrokkenheid gedurende het hele proces, en ook daarna, zorgt ervoor dat we al vele bedrijven hebben kunnen helpen. Voor sommige bedrijven zijn we zelfs de hofleverancier als het gaat om het leveren van zowel flexibel als vast personeel. Daarnaast helpen we niet alleen werkzoekenden aan een baan, maar bieden we ze ook mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Persoonlijk contact is altijd mogelijk. Wij helpen je graag verder.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder