Werken in Steenwijk? WERQ maakt het mogelijk

Wil je gaan werken in Steenwijk, dan is WERQ het uitzendbureau voor jou. Dankzij meer dan 20 jaar aan ervaring kent de arbeidsmarkt in Steenwijk geen geheimen voor ons. Via WERQ kunnen bedrijven werknemers zoeken en kunnen werkzoekenden een nieuwe baan vinden. Vacatures in Steenwijk zijn er in allerlei soorten en maten, met een nadruk op productiewerk in Steenwijk. Zoek je een vacature productiemedewerker in Steenwijk, dan ben je bij ons uitzendbureau aan het juiste adres. Wij maken werken in Steenwijk gemakkelijker, zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

Diensten van WERQ in Steenwijk

WERQ is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Niet alleen vinden, screenen en plaatsen wij kandidaten bij werkgevers, maar we nemen ook de administratieve taken op ons. Daarnaast begeleiden we kandidaten en bieden ze ondersteuning. Ook helpen we werknemers om zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld via opleidingen, trainingen en cursussen. We kunnen zowel flexibel als vast personeel leveren, voor parttime en fulltime functies. Je kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten. Wij helpen bedrijven om gemotiveerde, vaardige en gekwalificeerde medewerkers te vinden.

Naast diensten zoals uitzenden, maken wij werken in Steenwijk mogelijk door middel van werving en selectie. Heeft je bedrijf geen tijd of onvoldoende capaciteit om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, dan schakel je ons uitzendbureau vanuit Steenwijk in. Wij vinden altijd de juiste match. Wij verspreiden zelf de vacatures in en rondom Steenwijk, wat jouw bedrijf kosten bespaart. Wij doorlopen alle stappen van het sollicitatieproces, waaronder een vervolgafspraak met jouw bedrijf. Jij hebt het laatste woord. Bij WERQ heb je altijd een vast contactpersoon, wat voor overzicht zorgt.

Wie is WERQ?

WERQ is een uitzendbureau dat zich bezighoudt met arbeidsbemiddeling. Dit doen wij in de regio Drenthe, waaronder Steenwijk. Dankzij onze vele jaren aan ervaring en behaalde successen zijn wij een populaire keuze onder zowel werkzoekenden als werkgevers. Zoek je een leuke vacature in Steenwijk als productiemedewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons uitzendbureau is NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendbranche (ABU). Op persoonlijke, flexibele en snelle wijze gaan we voor je aan de slag, waarbij we kwaliteit het belangrijkst vinden.

Op zoek naar productiewerk in Steenwijk?

Door de jaren heen hebben we kleine en grote bedrijven binnen verschillende branches geholpen, met een nadruk op de industriële sector. Zo zijn wij een specialist als het gaat om het vinden van de juiste kandidaten voor productiewerk in Steenwijk. Wil je als productiemedewerker in Steenwijk aan de slag? Wij brengen goede bedrijven en gemotiveerde, vaardige en gekwalificeerde kandidaten samen. WERQ kent als geen ander de arbeidsmarkt in Steenwijk en weet hierdoor altijd de vacatures voor productiemedewerkers perfect in te vullen. Wij maken werken in Steenwijk mogelijk.

Vacatures in Steenwijk

Op zoek naar een vacature in Steenwijk? Via onze website zijn verschillende leuke vacatures in Steenwijk en omstreken te vinden. Zo zijn er diverse vacatures in Steenwijk te vinden als productiemedewerker. Door onze jarenlange ervaring binnen de industriële sector, ons brede netwerk en onze algehele expertise, dragen wij ons steentje bij aan productiewerk in Steenwijk. Maar ook binnen andere branches zijn er geregeld vacatures in Steenwijk en andere regio’s te vinden via onze site.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ vindt dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Gemotiveerde en hard werkende mensen moeten beloond worden, net als bedrijven die een goede en veilige werkplek bieden aan werkzoekenden. Daarom brengen wij werkzoekenden en werkgevers samen. Wij willen jouw hofleverancier worden op het gebied van het leveren van personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder