WERQ: het uitzendbureau in Steenwijkerland voor iedereen

WERQ is een uitzendbureau dat in Steenwijkerland actief is. Wij helpen bedrijven bij het vinden van geschikt personeel en werkzoekenden bij hun zoektocht naar een leuke baan. Steenwijkerland is een fijne gemeente om in te werken. Sinds 2000 heeft deze gemeente een flinke economische groei doorgemaakt. Dat is goed nieuws voor mensen die werk zoeken, want aanbod is er genoeg. Je vindt hier verschillende bedrijven uit diverse branches. Van productiewerk tot een kantoorbaan, van fulltime tot parttime: in Steenwijkerland en omstreken helpt WERQ je de functie te vinden die je op het lijf is geschreven.

Diensten van WERQ in Steenwijkerland

WERQ is een uitzendbureau dat in Steenwijkerland bedrijven helpt bij het vinden van geschikt personeel, vast of tijdelijk. We staan voor je klaar met een uitgebreid dienstenpakket. Zoek je vast personeel van een hoge kwaliteit, dan gaan wij voor je aan de slag door middel van werving & selectie. We staan je bij tijdens iedere stap van het proces, van het vinden van kandidaten tot het opstellen van het arbeidscontract.

Detacheren en uitzenden zijn diensten waarbij we personeel aan jouw onderneming beschikbaar stellen. Dit is handig voor piekmomenten, als vervanging nodig is bij uitval, als je personeel flexibeler in wilt zetten, als je eerst wilt zien of iemand binnen je organisatie past of als specifieke vakkennis vereist is waar je huidige werknemers niet over beschikken. Wij voeren het complete selectieproces voor je uit. Bovendien loop je geen werkgeversrisico, doordat wij alle administratieve zaken afhandelen.

Wie is WERQ?

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Steenwijkerland dat lokale werkgevers en werkzoekenden helpt, dan kies je voor WERQ. Al meer dan 20 jaar staan wij bedrijven en werknemers bij op het gebied van arbeidsbemiddeling. Vast en flexibel, fulltime of parttime en van technische functies tot een baan in de commercie: samen gaan we aan de slag. Onze snelle, no-nonsense en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we de beste mensen op de juiste plek krijgen. WERQ is lid van de ABU en NEN-gecertificeerd. Ontdek zelf wat WERQ voor je kan betekenen.

Op zoek naar productiewerk in Steenwijkerland

Zoek je een vacature in Steenwijkerland die bij je past? Dan is productiewerk misschien wel iets voor jou. Een functie als productiemedewerker is perfect voor iedereen die graag met zijn of haar handen bezig is. Je pakt producten in, controleert ze, sorteert ze of je zet ze handmatig in elkaar. Maar er zijn ook genoeg functies waarbij je met machines mag werken. Je hebt een uitvoerende baan. WERQ helpt je bij het vinden van een leuke baan binnen dit vakgebied. Bekijk nu onze vacatures in Steenwijkerland en andere plaatsen in de regio.

Vacatures in Steenwijkerland

Alhoewel WERQ zich voornamelijk profileert in de industriële sector, kun je ook binnen andere branches interessante vacatures in Steenwijkerland vinden via onze website. Lijkt het je wat om in de techniek te werken? Of is een baan binnen de commerciële sector meer voor jou? Bij ons ontdek je niet alleen vacatures in Steenwijkerland, maar ook in nabij gelegen gemeentes zoals bijvoorbeeld Meppel. Kijk gerust eens rond en ontdek de beste vacature in Steenwijkerland voor jou.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

WERQ staat lokale ondernemers bij in hun zoektocht naar de beste kandidaat voor een functie. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleinere ondernemingen in verschillende branches. Wij verzorgen ons eigen backofficebeheer en je werkt altijd samen met een vast contactpersoon. Dat zorgt voor overzicht. WERQ beschikt over een uitgebreid netwerk bestaande uit overheidsinstanties, con-collega’s en ondernemers uit de regio. Hierdoor vinden we altijd vast of flexibel personeel van een hoge kwaliteit. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder