Met brood je brood verdienen

Bakkerij Faber is georganiseerd vanuit professionaliteit en efficiëntie, gegroeid vanuit het oude ambacht. Met haar medewerkers streeft het bedrijf naar eerlijke, gezonde producten, bereid met smaak én met oog voor voedselveiligheid.

Werken in de bakkerij

Bakkerij Faber is van oorsprong een familiebedrijf en dat zie je terug in hun bedrijfscultuur. Iedereen staat voor elkaar klaar. Door de fijne werksfeer, gaan medewerkers elke keer weer met plezier naar hun werk. En er is ook altijd tijd voor een lolletje, dat maakt het werk extra leuk.

Productie

In de bakkerij zijn er twee afdelingen. Mengerij en magazijn. Wanneer je nog geen werkervaring hebt start je als productiemedewerker. Met goed functioneren kun je opgeleid worden tot Operator Magazijn. Voor de functie van productiemedewerkers zijn we regelmatig op zoek naar full- en parttimers.

Operator

In de bakkerij zijn er twee afdelingen. Mengerij en magazijn. Als Operator Magazijn ben jij verantwoordelijk voor de bediening van de machines. Wanneer er een storing is bij één van de snijmachines, dan ben je in staat om de storing op te lossen en zorgt dat de snijmachine goed is afgesteld.

Overige

Voor overige functies kun je contact opnemen met Robin.

Huidige vacatures

Bijbaan / Weekendhulp – Hoogeveen

HOOGEVEEN 16.00

Jij bent degene die in de weekenden met volle energie klaarstaat om bij ons aan de slag te gaan, met aantrekkelijke toeslagen als beloning! Vrijdag...
Bekijk vacature

Productiemedewerker – Hoogeveen

HOOGEVEEN 38.00

Stel je voor: iedere dag de geur van versgebakken brood, het geluid van knisperende zakken en het gevoel van voldoening wanneer je een perfect ingepakt...
Bekijk vacature

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder