Elis zorgt goed voor de producten maar ook voor jou!

Elis is marktleider in multiservice dienstverlening op de werkvloer. Dit doen zij door verhuur, reiniging, reparatie en levering van bedrijfskleding.

Het welzijn van medewerkers staat hoog in het vaandel

Het bedrijf is een industriële wasserij met meerdere locaties door het hele land. Bij Elis in Hoogeveen wassen ze de bedrijfskleding van grote bedrijven uit de metaal, zorg, horeca etc. Bij Elis doen ze er alles aan om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Hoe tof! En ook jou vergeten ze niet en maak je kans op overname door Elis zelf.

Bij Elis hier hechten zij veel waarde aan collegialiteit en wordt er samen geregeld leuke dingen gedaan. Dagelijks zorgt het team er samen voor dat werknemers van andere bedrijven veilig en schoon kunnen werken door de bedrijfskleding in top staat terug te sturen. En? Elke dag wordt er heerlijk vers fruit gebracht.

Wasserij

Op de wasserij afdeling zorg je voor het sorteren, wassen, drogen en vouwen van bedrijfskleren zodat het netjes en verzendklaar terug kan naar de klant.

Je gaat werken in een leuk team met fijne collega’s om je heen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De tijden kunnen variëren in de dag- of avonddienst., maar in het weekend ben je lekker vrij!

Magazijn

In het magazijn sorteer je de containers van het transport. Deze functie is alleen voor in de dagdienst.

Wasserij incl. reparatie

Dit is geen doorlopende vacature, maar denk jij geschikt te zijn voor deze functie dan komen we graag met jou in contact. Net zoals op de wasserij afdeling zorg je voor het sorteren, wassen, drogen en vouwen van bedrijfskleren, maar ben je ook in staat om kleren te repareren achter de naaimachine.

De tijden kunnen variëren in de dag- of avonddienst en in het weekend ben je vrij.

Geen vacatures gevonden

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder