VEPA is hét familiebedrijf!

Met vijf aandeelhouder-families richt VEPA zich op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, met oog voor de toekomst en daardoor stabiel groeiend en financieel gezond.

Groeien met de juiste mensen

Vepa maakt deel uit van de Fair Furniture Group met in totaal 450 medewerkers verspreid over vier productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. WERQ werft voor de vestigingen Hoogeveen en Emmen.
De productie is volledig in eigen beheer en de visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk.

De mensen van Vepa kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier.
Het doel van het bedrijf is om elk jaar een beetje beter te worden. Maar dat kan alleen met de juiste mensen, met de juiste kennis en instelling.

Montage

Als montagemedewerker werk je samen met collega’s aan de hoge kwaliteit van kasten, tafels, bureaus en diverse andere producten. Soms werk je aan grotere series, dan weer aan een heel bijzonder project.

Stoffeerderij

Als meubelstoffeerder werk je samen met collega’s aan de hoge kwaliteit van stoelen, loungebanken en bureau- en kastwanden. Soms werk je aan grotere series, dan weer aan een heel bijzonder project. Let wel, het stofferen van woningen met vloerbedekking en gordijnen is een heel ander vakmanschap.

Metaalbewerking

Op de metaalbewerking wordt er continu gelet op de kwaliteit. Veel wordt door lasrobots gedaan, maar het kleine en fijne werk wordt nog altijd met de hand gedaan: ouderwets vakmanschap met aandacht voor detail.

Vakantiekrachten

Wil jij in de zomervakantie bij VEPA werken? Dat komt goed uit, want in deze periode zoeken wij extra handen om te helpen bij de montage van tafels en stoelen.

  • Ben je beschikbaar in juni, juli en augustus?
  • Wil je werken van maandag tot en met vrijdag?
  • Ben je woonachtig in Emmen of Hoogeveen e.o.

Neem dan contact op met Fabian.

Huidige vacatures

Montagemedewerker – Hoogeveen

HOOGEVEEN 40.00

Met detail en precisie weet je verschillende meubels in elkaar te zetten. Een modern bureau, een fijne stoel, strakke lockers of functionele tafels. Dag in...
Bekijk vacature

Stoffeerder – Hoogeveen

HOOGEVEEN 36.00

Elke dag het mooiste meubilair creëren voor onder andere scholen en bedrijven, dit is wat je samen met collega’s op de stoffeerderij in Hoogeveen doet....
Bekijk vacature

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder