WERQ: het uitzendbureau in Hoogeveen dat altijd levert

WERQ is een uitzendbureau in Hoogeveen dat gespecialiseerd is in arbeidsbemiddeling. Wij helpen zowel mensen die een baan zoeken als bedrijven die de juiste persoon voor een specifieke vacature zoeken. Middels onze diensten, waaronder uitzenden en werving en selectie in Hoogeveen, vinden we de juiste match tussen werkgever en werkzoekende. Wij kennen de arbeidsmarkt binnen Hoogeveen op ons duimpje, onder meer omdat ons hoofdkantoor hier te vinden is. Hierbij ligt de nadruk op de industriële sector, bijvoorbeeld productiewerk in Hoogeveen. Ga de samenwerking met WERQ aan en ontdek de voordelen die dit met zich meebrengt.

Diensten van WERQ in Hoogeveen

WERQ Personeelsdiensten is een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. Tot ons dienstenpakket behoren verschillende werkzaamheden. Wij brengen werkgevers en werkzoekenden samen, zowel voor parttime als fulltime functies. Hierbij kan het gaan om zowel flexibel als vast personeel. Zo behoort uitzenden tot onze belangrijkste werkzaamheden. Wij gaan op zoek naar werknemers die op tijdelijke basis ondersteuning aan je bedrijf bieden, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes. Deze mensen staan er meteen en kunnen flexibel worden ingezet.

Daarnaast behoort werving en selectie in Hoogeveen tot onze specialiteiten. Wij helpen bedrijven met het vinden van vast personeel dat perfect aansluit op het profiel. Hiermee besparen we jouw bedrijf tijd, omdat we de kandidaten voor je vinden en screenen. Dankzij onze jaren aan ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, beschikken we over de expertise die nodig is om bedrijven vooruit te helpen. Bovendien hebben we de beschikking over een breed netwerk, wat de kans op een succesvolle zoektocht naar het juiste personeel vergroot. Jouw bedrijf hoeft geen moeite te steken in werving en selectie in Hoogeveen, maar plukt er wel de vruchten van.

Wie is WERQ?

Met meer dan 20 jaar aan ervaring is WERQ één van de meest gespecialiseerde uitzendbureaus van Hoogeveen. Onze focus ligt op de arbeidsmarkt in deze regio. Wij helpen niet alleen bedrijven, maar ook mensen die werk zoeken. Mensen die willen werken. Gemotiveerd personeel met vaardigheden koppelen wij aan leuke werkgevers. Zo ontstaat de ideale match. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleine opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waarbij we ons het sterkst profileren in de industriële sector.

We worden geroemd vanwege onze no-nonsense aanpak, waarmee we resultaten behalen. We werken uitstekend samen met zowel overheidsinstanties als con-collega’s uit de branche. Bovendien zijn we een NEN-gecertificeerd uitzendbureau in Hoogeveen dat lid is van de ABU (Algemene Bond Uitzendbranche). Wij beheren onze eigen backoffice en dankzij een vast contactpersoon is er altijd duidelijkheid. Daarom is WERQ hét uitzendbureau in Hoogeveen dat altijd levert.

Op zoek naar productiewerk in Hoogeveen?

De focus van WERQ ligt voornamelijk op het helpen van werkgevers en werkzoekenden binnen de industriële sector. Er is veel vraag naar productiewerk in Hoogeveen, waarbij wij zorgen voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht als je als productiemedewerker in Hoogeveen aan de slag wilt gaan. Op onze website zijn diverse aantrekkelijke vacatures in Hoogeveen te vinden. Bekijk hier onze vacatures in Hoogeveen en omgeving.

Laat WERQ helpen met het zoeken naar de juiste werknemer voor jouw bedrijf

In het bruisende Hoogeveen is ons hoofdkantoor te vinden. Vanaf hier helpt WERQ zowel werkgevers als werkzoekenden. Of het nu gaat om uitzenden of werving en selectie in Hoogeveen, de mens staat altijd centraal. Wij willen dat werkzoekenden hun volledige potentie benutten op een werkplek waar ze optimaal tot hun recht komen. Hierbij ligt de nadruk op persoonlijke aandacht, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. Zo vinden we altijd het juiste personeel, ook voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Liever persoonlijk contact?

Wij helpen je graag verder